Windscreen terras

Gezocht op ‘windscreen terras’? Een windscreen terrasscherm is een must voor ieder terras. Windscreen terrasschermen zorgen voor het ideale terrasklimaat. In ons land is het maar een paar weken per jaar echt terrasjesweer. Wat zou het mooi zijn als het 365 dagen per jaar terrasjesweer is? Dat kan. Xterior zorgt voor een aangenaam terrasklimaat, het hele jaar door!

Intiem terras

Wil je een exclusieve sfeer of juist liever een intiemer terras? Modern of landelijk? Alles is mogelijk. Het windscreen terrasscherm moet passen bij jullie buitenruimte en bij jullie binnenruimte. Xterior is dé terrasspecialist bij uitstek. We hebben windscreen terrasschermen die volledig opgaan in de omgeving en exemplaren die van mijlenver opvallen. Welke windscreen past perfect op jullie terras?

Terrasschermen

Naast uiteenlopende terrasschermen, hebben we nog veel meer om je terras mooier en aangenamer te maken. We verkopen niet alleen hoogwaardige terrasproducten, we produceren deze ook zelf in onze Nederlandse fabriek. Hierdoor wordt maatwerk voor veel meer particulieren en horecaondernemers bereikbaar. Meer weten? Lees dan snel verder of neem contact op met één van de medewerkers van Xterior!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10