Terrasschermen verrijdbaar

Je nieuwe terrasschermen verrijdbaar? Een verstandig idee. Niets is zo veranderlijk als het weer, verrijdbare terrasschermen spelen hier handig op in. Wind, neerslag, de temperatuur, alles heeft invloed op het terrascomfort van de gasten. Met verrijdbare terrasschermen, zorg je dat mensen op ieder tijdstip en in ieder seizoen onbekommerd buiten zullen genieten!

Verrijdbare terrasschermen op maat

Behalve dat het handig is als terrasschermen verrijdbaar zijn, is het ook cruciaal dat ze mooi zijn. Maar wat is mooi? Een exclusief visrestaurant verwacht een ander terrasscherm dat een bruin café. Doordat maatwerk standaard is, leveren we voor al onze opdrachtgevers een prachtig passend terrasscherm. Benieuwd naar voorbeelden? Online zie je veel foto’s van onze nieuwste modellen.

Voordelige terrasproducten

Als terrasexpert met jarenlange ervaring weten we wat werkt en we vertellen graag hoe we jullie terras mooier, aangenamer en stijlvoller maken. We produceren zelf onze producten, je koopt daardoor onze terrasproducten zeer voordelig. Direct een scherpe offerte? Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet, maar neem contact op. We horen graag wat we voor jullie kunnen doen!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10