Terrasafscherming

Wat is de juiste terrasafscherming? De beste afscherming voor je terras is ieder seizoen inzetbaar. Je terras afschermen is lastig, want de weersomstandigheden veranderen continu. Soms wil je gasten beschermen tegen de harde wind, het volgende moment is een verkoelend briesje juist welkom. Xterior kiest voor optimaal gebruikersgemak. Onze terrasafscherming is makkelijk te plaatsen en te verplaatsen.

Mooiere terrassen

Een terras afschermen is met onze kwaliteitsproducten kinderspel. De afscherming van een terras is niet alleen een kwestie comfort. Je wilt toch ook dat je buitenruimte perfect matcht met je horecazaak? Zichtbaarheid is belangrijk en een terrasafscherming kan je zaak laten opvallen in de omgeving. Het is onze missie om terrassen comfortabeler, mooier en aangenamer te maken.

Onweerstaanbaar terras

Droom jij van het perfecte terras? Samen realiseren we jouw wensen. Een mediterraan gevoel in hartje winter? Après-skiën in de hete zomer? Xterior maakt het mogelijk. Bekijk de inspirerende voorbeelden op deze website. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom. Bel of mail voor een afspraak, dan laten we je zien hoe we van jullie terras een onweerstaanbaar terras maken!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10