Terrasafscheiding glas

Terrasafscheiding glas duur? Bij veel ondernemers bestaat de misvatting dat een professionele glazen terrasafscheiding heel kostbaar is. Dat hoeft zeker niet zo te zijn. Indien je kiest voor een terrasafscherming van glas van Xterior, heb je topkwaliteit voor een redelijke prijs. Ons geheim? Je koopt bij ons je glazen terrasafscheiding direct van de producent.

Sfeervol terras

Nog een voordeel van onze werkwijze, is dat we je terrasafscheiding van glas helemaal op maat maken. Dat is belangrijk, want er zijn geen twee terrassen gelijk. Ook jullie terras kan het hele jaar door sfeervol en aangenaam zijn. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring op het gebied van terrassen. Daardoor kunnen we al onze klanten goed adviseren en hebben we antwoord op al je terrasvragen.

Terrasaccessoires

Wil je ook dat gasten genieten van de omgeving en alle passanten je terras goed zien? Kies dan voor een terrasafscherming van glas. Voor ieder terras, hebben wij een betaalbare oplossing op maat. Natuurlijk heeft Xterior ook alle accessoires die je terras nog aantrekkelijker maken. Het hele jaar door een aangenaam terras? Xterior maakt het mogelijk!

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10