Horeca windschermen

Met een goed terrasscherm tover je een terras om in een plek waar je niet alleen met mooi weer plezier aan kan beleven. Zou het niet mooi zijn, wanneer je klanten het hele jaar door op het terras kunnen zitten? Hiervoor heb je een stevig en stijlvol terrasscherm nodig, dat je klanten uit de wind en op je terras houdt. Maar ook als je als particulier op zoek bent naar een mooi scherm ben je bij Xterior aan het juiste adres. Xterior is een toonaangevende leverancier van terrasschermen, en wij kunnen al je wensen op dit gebied uit laten komen. Wij kunnen jouw ideeën voor je uitvoeren, maar ook samen met jou een fantastische nieuwe buitenruimtes creëren, waar iedereen zich zeker thuis zal voelen.

Ongestoord genieten

Wij zien een terras als een plek waar je ongestoord moet kunnen genieten. Een terras dient er van buitenaf aantrekkelijk uit te zien en mensen uitnodigen om iets te komen eten of drinken. Wanneer men langs een terras loopt dient deze dan ook uitnodigend te zijn en gezelligheid uit te stalen. Uw klanten ervaren door middel van terrasschermen een unieke sfeer en comfort, doordat men bij weer of geen weer uit de wind en regen kan zitten. Kortom: Met behulp van onze schermen kan je een terras niet alleen afbakenen, maar uw klanten ook extra comfort bieden.

Een scherm op maat

Xterior bouwt terrasschermen op maat. Je kan bij ons een terrasscherm afnemen op een van onze standaard formaten, maar ook voor een afwijkend formaat kiezen. We hebben schermen in verschillende stijlen, waarbij je zelf de afweging kan maken of je een strak en modern uiterlijk wil, of juist meer een uitstraling die een gezellige sfeer oproept. Met de juiste indeling kan je op een terras de sfeer van een heel ander land oproepen. Door de vele ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan kunnen we je helpen bij het bedenken en bouwen van het ideale terras.

Toonaangevende terrasschermen

Xterior is toonaangevend in Nederland. Of je nu zelf een onderneming hebt of thuis van alle voordelen van een terrasscherm wilt genieten, wij helpen u graag met uw unieke wens. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We staan altijd open voor uw ideeën en voegen daar graag onze eigen gedachten aan toe. Samen maken we van uw terras een sfeervolle plek in een stijl die bij u past.

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10