Horeca terras

Wat is nu het meest ideale horeca terras? Dat is simpel: het horeca terras dat het hele jaar door stampvol zit. De vraag is: wat maakt populaire horeca terrassen nu zo bijzonder? Een goed terras voor de horeca is om te beginnen een aangenaam terras. Terrascomfort realiseren we door rekening te houden met de wisselvallige weersomstandigheden van ons klimaat.

Eigentijdse sfeer

Regen, wind, kou, zon, alles kan op een lentedag voorbij komen. Door te kiezen voor onze flexibele oplossingen, creëren jullie altijd de ideale terrasomstandigheden. Dankzij Xterior is het iedere dag terrasjesweer. Vanzelfsprekend wil je ook een mooi terras. Geen gedateerde uitstraling, maar een eigentijdse sfeer. Wat vind jij belangrijk als het om sfeer gaat? In onze eigen fabriek maken we de mooiste terrasproducten op maat.

Showroom

Horeca terrassen aantrekkelijk maken: dát is de expertise van ons bedrijf. Wil je online voorbeelden zien? Bekijken hoe we andere ondernemers hebben geholpen? Klik dan gauw verder, op deze site staan vele sprekende voorbeelden. Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom in de showroom. Maak wel even een afspraak, dan zorgen we dat we rustig jullie wensen kunnen doornemen.

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 (0)497 58 10 10